Systemansvarig till utvecklingsavdelningen

Färdigheter vi söker

A

Problemlösare

A

SQL-server

A

C#

A

.Net

Systemansvarig till utvecklingsavdelningen

BITS DATAs produktutvecklingsavdelning söker en problemlösare med intresse för utveckling och förvaltning. 

BITS DATA AB är ett företag med 45 anställda, som ägs av Sveriges ledande bilåterförsäljare inom märkesgrupperna VW, Audi, Skoda, Seat samt Scania. Vi tillhandahåller en heltäckande IT-portfölj för bilhandeln bestående av ett 90-tal produkter inom servicemarknad, bilförsäljning, teknik/IT samt ekonomi och administration.

BITS DATA erbjuder sina kunder nyutveckling, förvaltning, support, drift och utbildning av produkterna. Kunderna finns företrädesvis i Sverige. Företaget omsätter ca 115 miljoner/år och är etablerat och lönsamt.

Nu söker BITS DATA en medarbetare till Södertälje, som skall utveckla och förbättra våra system.

Din roll i vårt lag
Vi söker dig som vill förvalta befintliga samt ta fram nya system och funktioner för servicemarknad- och bilförsäljningssystemen. Du kommer att arbeta med uppdrag från produktansvariga för dessa områden.  Du kommer även att ha kontakt med leverantörer till ingående produkter och tjänster, i de fall de inte är egenutvecklade. Du kommer att bidra med sql-server databaskompetens och med den bredd som din C#.Net kompetens omfattar: front- respektive backend, databas, förvaltning, hårdvara, mjukvara, krav och test. När det uppstår fel som inte kan lösas i supporten kan du bli inkopplad som expert och problemlösare. Speciellt uppskattar vi en god förmåga att formulera tekniska och funktionella krav, god kompetens inom test samt databaser.

Vem är du?
Vi söker dig med en akademisk utbildning inom data eller relevant erfarenhet inom området. Du är en person som är mycket intresserad av IT och med en vilja att leverera med hög kvalitet. Du har erfarenhet av olika tekniska plattformar och gärna av att föra diskussioner kring helhetslösningar med leverantörer och kunder. Det är också viktigt att du har och vill arbeta i projekt och trivs med det. En merit är om att du har branschkunskap inom fordonsindustrin/-försäljning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda i engelska i både tal och skrift.

Vad kan BITS DATA erbjuda dig?
Du kommer att ha en viktig roll i företaget i arbetet med system inom våra centrala affärsområden. Det ger dig stora möjligheter till personlig utveckling inom IT och BITS DATAs verksamhet. Du kommer att kunna knyta ett stort nätverk inom Scania- och VW- världen.

Vår företagskultur präglas av gemensamma värderingar och ett stort eget ansvar. www.bitsdata.se

Välkommen in med din ansökan senast 25 mars

Ansökningar kommer att behandlas med start 15 mars

Det Är Viktigt Att Du

Är en lagspelare

Vill jobba mot ett gemensamt mål

Gillar att utvecklas

Är entusiastisk

Z

Tänker Utanför

Levererar resultat