TILLSATT - Kundsupport: Ekonomi och Bilmarknadssystem

Färdigheter vi söker

A

Kundfokuserad

A

Erfarenhet av ekonomi och/eller bilförsäljning

A

Intresserad av IT

Till vår supportavdelning söker vi nu en medarbetare för våra IT-system inom ekonomi och Bilmarknad. Du kommer att ansvara för ärenden inom systemen Visma, Hypergene och Automaster. Rollen innebär att du själv eller i grupp med dina kollegor ansvarar för att lösa kunders ärenden i allt från handhavandefel till buggar i systemen. I svårare fall löses ärendena tillsammans med systemleverantörernas support. Användarna är ekonomipersonal, säljare eller biladministratörer hos våra kunder som finns i hela Sverige inom VW-koncernen och Scania. Visst inslag av projektarbete och kundbesök kan även förekomma.

Det Är Viktigt Att Du

Är en lagspelare

Vill jobba mot ett gemensamt mål

Gillar att utvecklas

Är entusiastisk

Z

Tänker utanför

Levererar resultat