Utvecklare till BITS DATAs produktutveckling

BITS DATA i Södertälje AB är ett företag med 47 anställda, som ägs av Sveriges ledande bilåterförsäljare inom märkesgrupperna VW, Audi, Skoda, Seat samt Scania. Vi tillhandahåller en heltäckande IT-portfölj för bilhandeln bestående av ett 90-tal produkter inom servicemarknad, bilförsäljning, teknik/IT samt ekonomi och administration.
BITS DATA erbjuder sina kunder nyutveckling, förvaltning, support, drift och utbildning av produkterna. Kunderna finns företrädesvis i Sverige. Företaget omsätter ca 115 miljoner/år och är etablerat och lönsamt.
Nu söker BITS DATA en medarbetare till Södertälje, som skall utveckla och förbättra våra system.

Din roll i vårt lag
Vi söker dig som vill arbeta med förvaltning av en produkt/tjänsteportfölj som tillhör området ekonomi där du omväxlande kommer att arbeta med utveckling av nya produkter/tjänster samt funktioner inom området. Produkt/tjänsteportföljen bygger idag på standardsystem samt egenutvecklade system. I samband med nyutveckling och mer omfattande förvaltning, sker arbetet i projektform. Du kommer även att ha kontakt med systemleverantörer till ingående produkter och tjänster. Du bidrar med sql-serverkompetens och med den bredd som din C#.Net kompetens omfattar: front- respektive backend, förvaltning, hårdvara, mjukvara, krav och test. När det uppstår fel som inte kan lösas av vår supportorganisation kan du bli inkopplad som expert och problemlösare. Vi har som många andra företag också påbörjat vår molnresa, varför erfarenhet av Azure är meriterande.

Vem är du?
Vi söker dig med en akademisk utbildning inom data eller relevant erfarenhet inom området. Du är en person som är mycket intresserad av IT och med en vilja att leverera med hög kvalitet. Du har erfarenhet av olika tekniska plattformar och gärna av att föra diskussioner kring helhetslösningar med leverantörer och kunder. Det är också viktigt att du har och vill arbeta i projekt och trivs med det. En merit är om att du har branschkunskap inom fordonsindustrin/-försäljning. Du har mycket goda kunskaper i svenska och goda i engelska i både tal och skrift.

Vad kan BITS DATA erbjuda dig?
Du kommer att ha en viktig roll i företaget i arbetet med system inom våra centrala affärsområden. Det ger dig stora möjligheter till personlig utveckling inom IT och BITS DATAs verksamhet. Du kommer att kunna knyta ett stort nätverk inom Scania- och VW- världen.
Vi flyttade i augusti 2018 till nybyggda lokaler.

Vår företagskultur präglas av gemensamma värderingar och ett stort eget ansvar. www.bitsdata.se

Välkommen in med din ansökan senast 12 januari. Skicka till info@bitsdata.se med ämnesrubrik: SA Ekonomi

Ansökningar kommer att behandlas med start 2 januari.