Skulle du vilja arbeta i en bransch som ständigt utvecklas? Teknik-och Fordonsbranschen! Nu behöver vi stärka upp vår support med en erfaren ekonom!

VW- och Scaniakoncernen gör den största satsningen på många år för att ställa om till morgondagens transportlösningar, kopplat till elektrifiering, uppkopplade fordon och självkörande bilar. BITS DATAs uppgift är att förverkliga visionen hela vägen ut till Sveriges återförsäljar- och servicenät.

Vill du vara med på vår resa?

Du erbjuds

En chans att arbeta i ett mindre och sammansvetsat bolag med starka kopplingar till VW- och Scaniasfären. Genom våra värderingar Engagemang, Glädje, Ansvar och Respekt bryr vi oss om våra medarbetares välmående och möjlighet att påverka både sin egen och bolagets utveckling. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar, hänger med kompetenta kollegor och får tillgång till ett stort nätverk. Utbildningar sker löpande där vi håller oss ajour med det senaste. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Södertälje med nära till kommunikation.

Rollen

I rollen som IT-support inom ekonomi kommer du att hantera inkommande frågor via telefon och mail från BITS DATAs kunder rörande ekonomisystemen Visma och Palette. Det är främst frågor inom bokföring och redovisning, men det kan även förekomma övriga ekonomiska eller tekniska frågor som du behöver bistå med.

Du kommer att bli en del av ett härligt team på 16 personer, med god laganda och nära till skratt.

Vem är du?

Vi söker dig med en ekonomisk utbildning eller liknande som har erfarenhet av att ha arbetat med bokföring och redovisning. Du har kunskaper inom Visma och Palette eller likande system.

Kommer du från bilbranschen är det mycket meriterande då det är den bransch vi arbetar mot. Erfarenheter av att ha arbetat på en supportavdelning är också något vi värdesätter.

Som person är du nyfiken, målmedveten och engagerad. Du löser problem på ett okomplicerat sätt, tar egna initiativ, är ihärdig och idérik. Är ansvarstagande och slutför alltid det du påbörjat, håller deadlines, är organiserad och noggrann. Du vill jobba med feedback som ett verktyg eftersom du trivs med ansvar samtidigt som du är en prestigelös lagspelare. Du har god datavana och har lätt att sätta dig in i nya system.

I all form av kontakt med våra kunder är det viktigt att du alltid är serviceinriktad och möter dem på ett professionellt sätt.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på dig som person. Vi ser fram emot att få höra hur du och dina egenskaper kan bidra till en bra arbetsplats.

 

Om BITS DATA

BITS DATA – VW/Scania-återförsäljarens naturliga IT-partner. BITS DATA levererar ett heltäckande IT-stöd till svenska återförsäljarnätet för Volkswagen (VW, Audi, Skoda, Seat och Porsche) samt Scania. Vårt IT-stöd levereras som en SaaS-lösning och vi bistår våra kunder med allt från affärssystem, BI-system och redovisning till nätverk, servrar och klienter. Bland våra kunder finns koncerner som Din Bil, Bilmetro och Arver men även lokala familjeföretag som Aftén och Olofssons Bil. Vi är knappt 50 medarbetare som dagligen ser till att våra 6000 användare får sin affärskritiska IT levererad med hög säkerhet och stor tillförlitlighet. BITS DATA ingår via ägarstrukturer i Scania och Volkswagens närhet och vi är det lilla flexibla företaget i den stora koncernen. Läs mer på www.bitsdata.se

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Morabergsvägen 33 C, Södertälje

Ansökan

Välkommen in med din ansökan,intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan med fullständigt CV till maria.danielsson@bitsdata.se