BitsUpdate | Maj 2020

Tjekvik – Digital incheckningsautomat

Vår leverantör av AutoMaster, CDK, har infört ett nytt centralt partnerprogram för alla sina DMS-system. Tjekvik är en leverantör som har certifierat sig för detta program. Nu anpassas deras självbetjäningskiosk till AutoMaster.

Tjekvik arbetar för att förbättra kundupplevelsen, digitalisera servicemottagningsprocessen och höja effektiviteten. Detta för att ge servicerådgivaren mer tid med de kunder som verkligen behöver det. Även andra gruppers effektivitet kan höjas, bl. a. genom att kundens tilläggsbeställningar i automaten går direkt till reservdelsavdelningen som ett e-postmeddelande.

Bits Data och Tjekvik har tecknat ett samarbetsavtal i syfte att erbjuda Bits Datas kunder dessa självbetjäningskiosker för in- och utlämning av fordon till verkstaden. Vill du veta mer? Ta kontakt med er kundansvarige på Bits Data så berättar vi mer!