BitsUpdate | Augusti 2020

Digital repetitionsutbildning för eDeal-Leveranspersonal

För all leveranspersonal som arbetar med eDeal erbjuder Bits Data nu en digital repetitionsutbildning – utan extra kostnad.

Utbildningen är en repetition av det ni som leveranspersonal gick igenom vid utrullningen av eDeal, eftersom vi märker att det kommer upp nya frågeställningar och funderingar när ni har arbetat med eDeal under en tid.

Under utbildningen ges möjlighet att ställa frågor i chatten, både till oss som utbildar och även till de andra deltagarna. Vi utbildningsledare kan lära er hur systemet fungerar och ni som användare kan hjälpa varandra med frågeställningar, till exempel hur era arbetsprocesser fungerar för de olika affärstyperna.

Utbildningstillfällena äger rum:
9 september 14:00-16:00
14 oktober 13:00-15:00

Ingen föranmälan krävs. För att delta på utbildningen, gå till Bits Data:s extranet, rubrik ”Utbildning”. Klicka på länken till utbildningen och välj det utbildningstillfälle som passar dig. Välkommen!