BitsUpdate | September 2020

Nyheter i TIME – nu aktiverade hos alla ÅF

Tidigare i september informerade vi alla ÅF:s kontaktpersoner om nyheter i TIME-funktionen som nu är aktiverade hos alla återförsäljare. För att ta del av fullständig information om dessa nyheter så kika gärna på Bits Datas Extranet, på startsidan under rubriken Utveckling TIME-funktion eller på avdelningen Utbildning. För att hjälpa er användare och för att få ut funktionen snabbt och enkelt har vi producerat en elva minuter lång film som presenterar förbättringarna i TIME, denna hittar ni på Extranet. Här hittar ni även två pdf:er som visar nyheterna i detta format – titta gärna på materialet så hoppas vi det kan hjälpa dig att lära dig något nytt!

Peter Hellberg
Har du funderingar eller frågor, välkommen att kontakta Peter Hellberg som kan hjälpa dig eller berätta mer.