BitsUpdate | Oktober 2020

Nya medarbetare hos Bits Data

Vi välkomnar en rad kompetenta och drivna medarbetare till oss på Bits Data – vi är glada att förstärka våra olika team och tycker det är så spännande och roligt att vi växer och blir starkare som företag tack vare dessa nytillskott.

Som ny på Supporten har vi Lena Markgren, som senast kommer från Din Bil i Göteborg där hon hade ansvar för biladministrationen. Lena satt också med i en riksomfattande grupp för alla återförsäljare i Sverige för att utvärdera ett nytt affärssystem. Hos oss kommer hon arbeta på bilmarknadssupporten tillsammans med det skickliga teamet Barbro Eriksson och Oscar Janthe.

På Marknad välkomnar vi Magnus Bertö som senast kommer från företaget Bisnode där han arbetade som Product Manager/Produktchef och ansvarade för deras tjänster och produkter för fordonsinformation, samt ledde flera framgångsrika projekt. Hos oss kliver Magnus in i rollen som produktansvarig för att tillsammans med några av våra mest erfarna medarbetare, Peter Linander och Magnus Skoglund, ha hand om vår tjänsteportfölj.

 

På Marknad välkomnar vi ytterligare en ny medarbetare, nämligen Erik Lidman. Erik är IT-konsult inom projektledning och agilt ledarskap och har samarbetat med ett flertal stora företag och organisationer såsom Scania IT, Lantmännen, Svensk Travsport m. fl. Hos oss kommer Erik vara med i flera spännande projekt tillsammans med våra mest seniora medarbetare.

 

För att vi ska fortsätta vara våra kunders självklara IT-partner och för att vi tillsammans ska kunna möta framtidens behov och utmaningar, fortsätter vi även att förstärka vårt utvecklingsteam. Fredrik Fahlman är IT-konsult som senast kommer från Scania IT. Där arbetade han med att utveckla ett system för att administrera Repair & Maintenance (R&M) kontrakt. Hos Bits Data intar Fredrik rollen som Lead Developer på vår utvecklingsavdelning. Tillsammans med vårt skickliga team ska han se till att skapa riktig affärsnytta genom att utveckla smarta IT-lösningar åt våra kunder.

Tillsammans med Fredrik välkomnar vi även Robin Cvetkovic, IT-konsult inom utveckling som senast kommer från företaget Metaforce. Där arbetade han med fokus på utveckling av molnlösningar i Microsoft Azure samt systemutveckling i .NET.