BitsUpdate | November 2020

Rekrytering av ny systemansvarig

Vi vill hälsa Isabella Kvarlin varmt välkommen till oss på Bits Data! Isabella klev i oktober in som ny systemansvarig för våra ekonomiprodukter. Isabella har en kandidatexamen inom Business management och kommer senast från vinbranschen. Tillsammans med våra ekonomer och utvecklare ska hon ta fram nya effektiva och innovativa lösningar för att utveckla de ekonomisystem vi levererar. Vi är övertygade om att Isabella med sin kompetens, sitt driv och sitt engagemang kommer vara en stor tillgång för oss och bidra till vår utveckling!

Hej Isabella! Hur kom det sig att du sökte dig till oss på Bits Data?

”För mig var det en dröm att arbeta med både IT och bilbranschen. Att dessutom få möjligheten att bli en del av ett företag som satsar, i en tid när större delar av världen står still, är otroligt spännande. Mitt närmsta team har ansträngt sig för att få in mig i gänget trots att vi jobbar på distans. Jag ser verkligen fram emot resan tillsammans med alla kollegor, kunder och partners!”