BitsUpdate | December 2020

Pekka pensioneras – men blir kvar!

Glädjande nyheter! Vi kan meddela att den sista december inte blir Pekka Ahlins sista dag hos oss som man först trott. Även fast Pekka går i pension nu så har han valt att fortsätta sin tjänst hos oss, nu  som konsult via eget bolag.

Pekka besitter en gedigen branschkunskap och är ett viktigt stöd för många på Bits Data. Med sina starka kundrelationer så är han ovärderlig för många av våra kunder.

Pekka säger: – Klyschan ”tiden går fort när man har roligt” stämmer verkligen in på mig när jag reflekterar över mina dryga 30 år på Bits Data. Tillsammans med våra kunder har vi gjort en fantastisk resa och den är inte över än. Vi står inför en mycket spännande framtid med stora förändringar, en resa jag inte vill missa!

Vi är så glada att få ha kvar dig hos oss, Pekka! Vi ser fram emot allt spännande vi har framför oss!