BitsUpdate | December 2020

Tack Barbro Eriksson!

Den sista december blir Barbro Erikssons sista dag som anställd på Bits Data. Med det nya året väntar för Barbro en mycket välförtjänt pension efter många år hos oss. Det har varit en omöjlig uppgift att kunna hitta en person som kan ersätta Barbro, en medarbetare med otroligt stort kunnande och med ett minne som säkert skulle kunna memorera tusen decimaler i pi.

Under de senaste åren har Barbro lärt upp inte bara en eller två medarbetare inom bilmarknadsområdet, utan listan kan göras lång. Många inom företaget har sett henne som en mentor inom området. Barbro kommer att gästspela hos oss under 2021, utifrån behov och dialog. Men andra ord säger vi absolut inte upp kontakten. Vi önskar Barbro en trevlig pension, med många roliga resor i framtiden. Du kommer att vara saknad!

Supportchef Erik
med ledningsgruppen