BitsUpdate | Mars 2021

Ny telefonilösning

Du kanske har märkt att Bits Data bytte telefonisystem för en tid sedan? Inte? Så bra, då har allt gått som planerat!

I ett initiativ där målsättningen var att få ökad funktionalitet och kvalitet till lägre kostnad genomförde vi en upphandling. Arbetet med att specificera våra behov och därefter jämföra dessa mot åtta leverantörer ledde fram till att vi i december gick live med en ny lösning. Detta projekt genomfördes med enbart digitala möten vilket fungerade utmärkt.

Tack vare det nya telefonisystemet kan vi nu

  • administrera vårt arbete ännu lättare,
  • se mer detaljerad information,
  • integrera mot fler system,
  • samt sänka kostnaden för telefonin.

Det är viktigt för oss på Bits Data att ha telefoni som fungerar riktigt bra, vår support kan nämligen få över 100 samtal dagligen. Dessutom är det ett viktigt verktyg som gör oss både mobila och digitala.

Vill du veta mer om vår nuvarande lösning? Eller funderar ni på en liknande upphandling? Hör av dig till oss så delar vi mer än gärna med oss av våra lärdomar.