BitsUpdate | Februari 2021

Utbildning i Palette – nu digitalt!

Varje återförsäljare som använder Palette ska ha minst en administratör som är ansvarig för företagets användare/roller, rutiner och flöden i Palette. Denna person fungerar också som kontaktperson gentemot Bits Datas i supportärenden gällande Palette. 

Bits Data har varje halvår haft en återkommande utbildning för administratörer, men denna har varit pausad pga rådande omständigheter. Nu sparkar vi återigen igång denna utbildning och välkomnar alla som vill lära sig mer om Palettes funktioner och möjligheter. Utbildningen är avsedd för systemadministratörer med grundkompetens i Palette och innehåller en genomgång av grundfunktionaliteten i Palette. Efter genomförd utbildning ska deltagarna kunna nyttja administratörsfunktionerna i Palette, förstå och registrera egna flöden och regler samt hantera register i Palette.

Tid: torsdag 11 mars kl. 09.00 – 15.00 med avbrott för lunch och pauser
Pris: 3000 kr exkl. moms/deltagare

Har ni ny personal som ska hantera dessa uppgifter eller behöver ni en uppfräschning av era kunskaper i Palette för att kunna arbeta effektivt? Tveka inte att anmäla Er! Mejla utbildning@bitsdata.se för mer information och intresseanmälan. Varmt välkommen!