BitsUpdate | April 2021

Utbildningsnyheter från Bilmarknad Lastbilsförsäljning

Bits Data Bilmarknad Lastbilsförsäljning har påbörjat en uppdatering av lathundar och utbildningsmaterial och även spelat in några filmade versioner. I första omgången är det materialet för Offert och Orderavtal som uppdaterats.

Tips! Ladda hem lathundarna och lägg till era egna specifika rutiner, för att ge er personal en ännu bättre och verksamhetsspecifik handledning.

Hitta materialet

Webinar: ”Säljarens vardag…”

Vi erbjuder också ett webinar (ca 15 min) där Jan Rikander berättar om lastbilssäljarens vardag och de system som samverkar i den. Detta är en bra introduktion för nya säljare, men också en nyttig och informativ påminnelse för den erfarne säljaren.

Alla Scania ÅF når detta webinar på Scanias portal Grillen, på sidan Fix & Trix.