BitsUpdate | Maj 2021

Kundnöjdhetsundersökning Drift – Nu är vi igång och vi behöver din hjälp!

Under maj månad gick Driftavdelningens första kundnöjdhetsundersökning ut till alla VW- och Scaniaåterförsäljare i landet. Det var starten på en, med jämna intervall, återkommande undersökning avseende Bits Datas totala leverans till återförsäljarna.

Syftet med undersökningarna är att få ta del av återförsäljarnas upplevelse av Bits Datas produkter och tjänster, för att på så sätt bilda oss en uppfattning om var krut och kraft skall läggas i jakten på en ännu bättre användarupplevelse.

Undersökningarna tar bara ett par minuter att genomföra och du som svarar är givetvis anonym. De innehåller en handfull frågor som besvaras genom att klicka i det alternativ man tycker passar bäst in på ens egen upplevelse. Vi kommer också att lägga till möjligheten att lämna en textkommentar och kontaktuppgifter, om man så önskar.

Svarsfrekvensen på den första mätningen: ca 25%
Totalt betyg på Bits Datas leverans: 67%

Er återkoppling är oerhört viktig och värdefull för oss och vi ser fram emot ännu fler svar vid nästa utskick!

Vi är taggade och hoppas ni också är det! Tack för att du väljer att ge oss av din tid!