BitsUpdate | Juni 2021

Fem snabba med Isabella Kvarlin

Lär känna vår medarbetare Isabella Kvarlin som jobbar på Bits Datas produktavdelning.

Vad har du för roll här på Bits Data?

– Jag är systemansvarig för våra ekonomiprodukter. Jag började på Bits Data i oktober 2020.

Vill du dela med dig av något intressant du jobbar med just nu?

– Vi planerar uppgradering av Visma Control för fullt! Det kommer att bli en intensiv höst där jag ser fram emot att projektleda uppgraderingarna tillsammans med min kollega Åsa som är verksamhetskonsult. Parallellt kikar vi även på förbättringar av Palette.

Hur skulle du beskriva din arbetsvardag med tre ord?

– Händelserik, utmanande, rolig!

Vad är det bästa med att arbeta på Bits Data?

– Att jag får kombinera det jag tycker om allra mest, dvs system- och verksamhetsutveckling, på ett IT-bolag men samtidigt i fordonsbranschen. Jag ser fram emot att så småningom få arbeta tillsammans med mina kollegor inne på kontoret, det är många jag hittills bara har träffat på Teams.

Vad gör du i sommar?

– Förhoppningsvis blir det mycket sol, bad och lata dagar med gott att äta och dricka. Vi håller också tummarna för att vi får möjlighet att hälsa på familj som vi inte har träffat sedan innan pandemin. Jag ska även hoppa in lite på ekonomisupporten när mina kollegor där har semester.

Tack Isabella!