BitsUpdate | December 2021

Decembernyheter från Cross 3-projektet

Vad hinner hända på två år? IT-mässigt ganska mycket faktiskt! Marknaden, regelverken och vår befintliga IT-miljö har ändrats, och det har även Cross 3. Därför behöver vi se över alla våra processer och de behov vi har – för att vara säkra på att få med allt. Det är också viktigt att säkerställa att projektet inte belastas av sådant som vi anser är onödigt.

Detta innebär att projektgruppen från Bits Data, tillsammans med referensgrupperna och Porsche Informatiks, nu går igenom alla våra processer och informationsflöden. Reservdelar är först ut och i januari kommer vi att fortsätta med resterande delar.

Vi hoppas också kunna erbjuda referensgrupperna tillgång till testmiljön i februari. Tills dess så hoppas vi att ni deltar i våra webbinarer där vi visar demos, för att ge er en tidig känsla för hur det ser ut. (Vi vågar säga att det ser bra ut..!).

Om du missade vårt senaste webbinarium om Cross 3, så ta chansen att se det i efterhand! Här kan du se sändningen och även ta del av de frågor som ställdes och besvarades i chatten.

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till Björn Brånebäck eller Gunilla Etsare.