Henrik stärker upp servicemarknadsteamet

Vi kan med glädje berätta att Henrik Backhof-Johansson kliver in i rollen som verksamhetskonsult hos oss. Henriks fokus kommer ligga på servicemarknadsområdet men han blir även en viktig medarbetare i Cross3-projektet. Vi ser Henrik som en oerhört betydelsefull tillgång för oss på Bits Data då han tar med sig hög kompetens från verksamheten. Hans erfarenhet och kunskap kommer skapa ett stort värde för både oss och våra kunder.

Hej Henrik, det är så kul att du börjat hos oss på Bits Data! Tack för att vi får sitta ner och prata med dig en stund. Hur har din sommar varit?

– Tack! Sommarens höjdpunkter var när min dotter fyllde år samt besöket på Kolmården, det var riktigt trevligt!

Berätta lite kort, vem är du?

– Jag heter Henrik och en glad och trevlig typ som kommer från ÅF tidigare. Jag gillar att problemlösa och hitta fel som kan åtgärdas. Tycker även om att möta nya människor och att få lära dem mer om våra tjänster.

Vilka är dina första intryck av Bits Data?

– Att man blir väldigt varmt välkomnad här! Alla tar väl hand om en och är hjälpsamma.

Berätta om din roll här på Bits Data?

– Jag är anställd som verksamhetskonsult. Mina största kompetenser ligger framför allt inom Cabas eftersom jag jobbat med det i många år som återförsäljare. De senaste åren har jag även lärt mig Tjekvik-systemet och hur det fungerar. Med de här erfarenheterna i bagaget så kommer jag vara delaktig vid utrullningar av Cabas integration till nya och befintliga kunder. Dessutom kommer jag medverka i Cross3-projektet, även där kommer jag ansvara för att Cabas fungerar för våra användare.

Vad ser du mest fram emot i höst?

– I höst ser jag fram emot de stora projekt vi har framöver, där kommer det säkerligen bli mycket klurande och problemlösning.

Avslutningsvis, vilka tre saker kan du inte vara utan?

– Då skulle jag spontant säga mina hörapparater, mobilen och mina två barn. 

Tack Henrik och återigen varmt välkommen!