Support till Bilmarknad

På Bits Data är du länken mellan IT och bilbranschen. VW- och Scaniakoncernerna gör den största satsningen på många år för att ställa om till morgondagens transportlösningar kopplat till elektrifiering, uppkopplade fordon och självkörande bilar. Vår uppgift är att förverkliga visionen hela vägen ut till Sveriges återförsäljar- och servicenät.
Bits Data vill vara den självklara IT-partnern för våra kunder, både idag och imorgon. Vi vill erbjuda innovativa och moderna tjänster.
För att bli ännu bättre på det vi gör vill vi stärka upp vårt team inom bilmarknadssupport med en skicklig och driven medarbetare.

 Du erbjuds

Hos oss får du chansen att arbeta i ett mindre och sammansvetsat bolag med starka kopplingar till VW och Scania-sfären. Vi arbetar tillsammans och drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. Du arbetar med frihet under ansvar tillsammans med kompetenta kollegor och får tillgång till ett stort nätverk.
Vi är måna om våra medarbetares välmående och vill att du både ska påverka och utmana både din egen och bolagets utveckling.

Rollen

Att arbeta med support inom bilmarknad innebär att du kommer att hantera inkommande frågor från våra kunder när det uppkommer störningar eller andra utmaningar i våra system. Du kommer att finnas behjälplig via mail, fjärrstyrningsverktyg och telefon vid behov.
Du kommer att bli en del av ett härligt team på 16 personer, med god laganda och nära till skratt.

Vem är du?

Vi söker dig som arbetar eller har tidigare erfarenheter av att jobba med administration/aftersales på en säljavdelning inom bilbranschen. Det är positivt om du även har grundkunskaper inom ekonomi och bokföring.
Som person är du nyfiken, målmedveten och engagerad. Du löser problem på ett okomplicerat sätt, tar egna initiativ, är ihärdig och idérik. Du är ansvarstagande och slutför alltid det du påbörjat, håller deadlines, är organiserad och noggrann. Du vill jobba med feedback som ett verktyg, eftersom du trivs med ansvar, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare. Du har god datorvana och har lätt att sätta dig in i nya system.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

I all form av kontakt med våra kunder är det viktigt att du alltid är serviceinriktad och bemöter dem på ett professionellt sätt.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om Bits Data

Bits Data är VW/Scania-återförsäljarens naturliga IT-partner. Bits Data levererar ett heltäckande IT-stöd till svenska återförsäljarnätet för Volkswagen (VW, Audi, Skoda, Seat och Porsche) samt Scania. Vårt IT-stöd levereras som en SaaS-lösning och vi bistår våra kunder med allt från affärssystem, BI-system och redovisning till nätverk, servrar och klienter. Bland våra kunder finns koncerner som Din Bil, Bilmetro och Arver men även lokala familjeföretag som Aftén och Olofssons Bil. Vi är knappt 50 medarbetare som dagligen ser till att våra 6000 användare får sin affärskritiska IT levererad med hög säkerhet och stor tillförlitlighet. Bits Data ingår via ägarstrukturer i Scania och Volkswagens närhet och vi är det lilla flexibla företaget i den stora koncernen. Läs mer på www.bitsdata.se

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Morabergsvägen 33 C, Södertälje

Ansökan

Välkommen in med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan med fullständigt CV till maria.danielsson@bitsdata.se