Verksamhetskonsult Ekonomi

Verksamhetskonsult inom ekonomi

Vi arbetar mot en bransch som ständigt utvecklas, Teknik-och Fordonsbranschen. Vi behöver stärka upp vår verksamhet med ytterligare erfaren ekonom!

VW- och Scaniakoncernen gör den största satsningen på många år för att ställa om till morgondagens transportlösningar kopplat till elektrifiering, uppkopplade fordon och självkörande bilar. BITS DATAs uppgift är att förverkliga visionen hela vägen ut till Sveriges återförsäljar- och servicenät.

Vill du vara med på vår resa?

 

Du erbjuds

En chans att arbeta i ett mindre och sammansvetsat bolag med starka kopplingar till VW och Scaniasfären. Genom våra värderingar Engagemang, Glädje, Ansvar och Respekt bryr vi oss om våra medarbetares välmående och möjlighet att påverka både sin egen och bolagets utveckling. Hos oss arbetar du med frihet under ansvar, samarbetar med kompetenta kollegor och får tillgång till ett stort nätverk. Vi sitter i nybyggda lokaler i Södertälje med nära till kommunikation.

 

Rollen

Som Verksamhetskonsult inom ekonomi arbetar du med att stötta och analysera våra kunders behov kring t ex VismaControl och Palette. Bland våra kunder finns koncerner som Din Bil, Bilmetro och Arver men även lokala familjeföretag som Aftén och Olofssons Bil.

Du arbetar för att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet och nyttjande av föreslagna lösningar samt håller ögonen öppna för möjligheter som skulle kunna effektivisera och förenkla kundernas vardag, våra IT-system återfinns inom kundernas hela verksamhet .

Du kommer främst att sitta på plats hos oss men en del resor inom tjänsten kommer att förekomma. I rollen håller man även löpande utbildningar för våra kunder och deras anställda när det sker t.ex uppdateringar i systemen.

Du kommer att bli en del av ett härligt team på 3 personer, med god laganda och nära till skratt.

 

Du behöver kunna:

 

  • Bokföring och redovisning
  • Kontering och betalfiler
  • Utbilda kunder samt anställda vid uppdateringar av systemen

 

Vem är du?

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi. Du har arbetat med redovisning i ett par år och känner dig trygg i den rollen. Du är ute efter en tjänst där du får bidra med din kompetens men samtidigt få lära dig nytt och utvecklas.

Du är lösningsorienterad som ser möjligheter, tänker utanför boxen och vågar komma med åsikter och idéer som utvecklar kundens och BITS DATAs verksamhet. Du har ett inspirerande och säljande tillvägagångssätt som utmanar gamla arbetssätt för ett mer effektivt och förenklat arbete. Som person tycker du om många kontaktytor samt har ett genuint intresse för ekonomi och rådgivning.

 

Om BITS DATA

BITS DATA – VW/Scania-återförsäljarens naturliga IT-partner. BITS DATA levererar ett heltäckande IT-stöd till svenska återförsäljarnätet för Volkswagen (VW, Audi, Skoda, Seat och Porsche) samt Scania. Vårt IT-stöd levereras som en SaaS-lösning och vi bistår våra kunder med allt från affärssystem, BI-system och redovisning till nätverk, servrar och klienter. Bland våra kunder finns koncerner som Din Bil, Bilmetro och Arver men även lokala familjeföretag som Aftén och Olofssons Bil. Vi är knappt 50 medarbetare som dagligen ser till att våra 6000 användare får sin affärskritiska IT levererad med hög säkerhet och stor tillförlitlighet. BITS DATA ingår via ägarstrukturer i Scania och Volkswagens närhet och vi är det lilla flexibla företaget i den stora koncernen. Läs mer på www.bitsdata.se

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Morabergsvägen 33 C, Södertälje

Ansökan

Välkommen in med din ansökan, intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan med fullständigt CV till maria.danielsson@bitsdata.se