Möt vår nya projektledare Madeleine Vesterlund

Madeleine Vesterlund började hos oss på Bits Data i mitten av augusti och ingår nu i vårt consultingteam.

Hej Madeleine! Kan du berätta lite om dig själv?

– Jag är tjejen som skulle bo i lägenhet, ha ett barn, inga djur och fränaste bilen på gatan. Här står jag nu med två barn, nybyggd villa och igår på väg hem med en kattunge. I familjebilen. Jag har fortfarande nära till skratt och umgås gärna nära med familjen, så denna oväntade tvist gjorde bara gott! Jag är en Stockholmstjej som ska upp till norr en vacker dag, den punkten ger jag mig inte på.

Vad gjorde du innan du började på Bits Data?

– Jag var projektkoordinator i solenergibranschen. Min roll var att stötta i projektledarnas arbete och så förde jag en nära dialog med de olika leden från projektering till montörerna. Jag arbetade som den berömda spindeln i nätet. Dessutom innehöll min roll arbete kring förbättring, förvaltning och framtagande av processer, rutiner och dokument.

Vad gör du hos oss på Bits Data?

– Jag är projektledare och ser fram emot att vara delaktig i stort som smått framöver. Få lära mig av och vara stöttande för teamen och projektdeltagarna – de som bär på kunskapen för projektleveransen.

Vilka är dina första intryck hittills?

– Jag har fått ett varmt välkomnande och mött skön stämning. Jag upplever redan att det är öppet för alla att inte bara få sin röst hörd utan verkligen bli lyssnad på.

Vad gör du gärna en ledig dag?

– Gärna en utflykt, tvättar bilen (min sambo får inte läsa det här för det är mest vill inte gör) och förbereder kvällens godsaker. Men jag måste också erkänna att jag gärna tar mig för att rensa något barns garderob eller rum – kanske är det just därför jag behöver ta till en utflykt för att låta bli sådant…!

Vilken var den senaste boken du läste?

– Jag läser bara böcker vid nattning av barnen, det är en mysig stund och jag har tur att barnen är så pass små att de inte hänger med när jag blandar ihop karaktärernas röster. Eller så är de bara snälla och säger inget.

Vilka tre materiella saker kan du inte vara utan?

– Bilen, kylen och lypsylen!

Vad ser du mest fram emot i höst?

– Jag ser fram emot att få utvecklas i rollen – och att kliva ur ett möte och ha förstått någon IT-term. Privat ser jag fram emot att sluta vara rädd för katten.

Tack Madeleine, det ska bli så roligt att följa din utveckling hos oss på Bits Data!