Senaste nytt från AutoMaster-teamet

Vi är medvetna om att det sker många förändringar hos er återförsäljare. Därför är det viktigt för oss på Bits Data att vara flexibla och fungera som ett stöd för er i den höga förändringstakten.

Under det senaste halvåret har vi satsat på ett antal fokusområden för att bli en ännu bättre samarbetspartner:

  • Förstärkning av Team AutoMaster: Bits Datas satsning på att stärka upp gedigen och unik kompetens kring affärssystemet AutoMaster börjar ge resultat. Bland annat har vi lyckats rekrytera nya medarbetare och förstärka vårt AutoMaster-team. Nu har vi ett team med en fantastisk kombination av unga talanger och erfarna seniorer. Våra teammedlemmar besitter en gedigen systemexpertis – både avseende AutoMaster och Scanias/VGS fabrikssystem med dess integrationer. Samtidigt har vi god insikt i arbetet med att sälja och serva segmenten inom tunga fordon.
  • Snabbare leveranser: En viktig del i att vara en flexibel partner till er är att få till en bättre och snabbare dialog med vår huvudleverantör Keyloop som utvecklar AutoMaster. Vi har gjort en del förändringar i vårt samarbete under våren och vi märker redan resultat i form av ökad förståelse och snabbare leveranser.
  • Utbildningar: Att följa med i tiden. Att förstå och kunna använda alla viktiga funktioner i AutoMaster är viktigt. Men hur ska man hinna med det i en tidspressad vardag? Våra erfarna utbildningsspecialister håller på att ta fram ett helt nytt utbildningskoncept där du på ett lekfullt och enkelt sätt kan lära dig mer. Det kommer att ta lite tid att ta fram, men under tiden jobbar vi med att ta fram en årsplanering som gör att du enkelt kan hitta de utbildningar som du behöver just nu.
  • AutoMaster Programuppdatering: För AutoMasters utveckling arbetar vi för att alla program ska vara uppdaterade till den senaste versionen. Vi förstärker också vårt testningsarbete inför varje programuppdatering för att minimera risken för buggar hos användarna. Detta kommer att bidra till en stabilare miljö och göra det lättare för oss att uppdatera för framtida förändringar i AutoMaster.

Vi kommer att berätta mer om detta under våren i kommande BitsUpdate. Vi hoppas att du följer våra förändringar med intresse.