Supporten tipsar: Att tänka på för att få effektiv supporthjälp

Vi på Bits Datas support arbetar ständigt med förbättringar i vårt arbete, och har märkt av några trender och återkommande ärenden som vi samlat ihop som tips. Längst ner finner ni även självbetjäningsportalen där vi löpnande uppdaterar med fler tips.

1. För att vi ska kunna ge er den bästa tänkbara servicen så underlättar det mycket om ni ger oss återkoppling i ert ärende. T ex när vi frågar er ifall ärendet blivit löst eller om det fortfarande finns problem, återkoppla så vet vi huruvida vi kan hjälpa er vidare och undersöka ytterligare.

2. Om ert problem löste sig på ett bra sätt blir vi jätteglada för att få veta det – då kan vi nämligen notera det och jobba förebyggande för att hjälpa andra med samma problem.

3. För att det ska bli lätt att kontakta dig, se alltid till att dina kontaktuppgifter finns med när du skickar in ditt ärende.

4. Vi har märkt att fel version i er order kan ställa till det en hel del. Kika därför alltid så att rätt version är uppdaterad innan kontaktar supporten.

5. Dubbelkolla att ni gör inköp i rätt fordonsinstans.

6. Det kan ofta strula till sig i ordern om det läggs in fel chassinummer från början. Ett tips kan därför vara att be verkstaden lägga in rätt chassinummer, så det inte blir dubbla eller fel nummer.

För fler tips, kika i vår självbetjäningsportal: